torsdag 19 augusti 2010

Bakad potatis med fyllning

Vill du göra en god fyllning till din bakade potatis lyssna nu. Som vanligt är det super enkelt och  det enda som tar tid är potatisen i ugnen. Men den sköter sig själv medan du gör annat.


Okidoki...så här gör jag min fyllning med indiska smaker.
Bryn purjolök, vitlök, gurkmeja och curry i lite olivolja i en kastrull. Låt det inte brännas! Tillsätt Biofood sojafärs eller sojabitar och cremefraiche. Koka upp och låt småkoka i några minuter. Minst fem. 


Servera som fyllning till bakad potatis och tillsammans med sallad, tomat, gurka och groddade mungbönor!
Funkar även som matlåda. Ta med en potatis och kör i jobbets micro i några minuter (kom i håg att pricka potatisen först, annars exploderar den) Då behöver du bara ta med röran. 




Så här trevligt så maten ut hos oss. Hur ser den ut hos dig?
Bonne chance!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar