torsdag 14 oktober 2010

Guiltfreedessert: Hallonsorbet

Nu kommer ett mycket gott recept på hallonsorbet. Passar kanske fint till fredagskvällen?
Och det bästa av allt, du kan nästan äta hur mycket som helst innan den sätter sig på höfterna! Sånt gillar vi, eller hur?


Det här behöver du till 2 personer (tips! gör dubbelsats på en gång, den var försvinnande god)


0,5 avokado
2 dl hallon (jag hade färska som jag frös 1,5 timme innan)
1 tsk acai (en superfruit från brasilien, lätt smak av blåbär - Går självklart att uteslutas)
2 blötlagda dadlar (cirka 1,5 timme)
1-2 msk vatten behövde jag för att min mixer skulle orka köra runt. 


Mixa allt till en sorbetliknande kräm. Kyl den en stund, om du vill ha den kallare. 
Servera i tjusiga glas med frysta vinbär. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar