måndag 11 oktober 2010

Från Japan med kniv

Våra vänner for till japan och kom tillbaka. Med sig hade de en massa goa grejer till oss. Asså vilken hjulafton det var!
(plats för bild)

Misoskålar, sakeskålar, Kyocerakniv, strumpor och en stegräknare med inbyggd radio. Och FinnkripsmöterRallarhalvor brödpinnar från Taxefreen i Helsinfors:)
Under sakesskålarna finner vi en liten lapp, Made in China. De är tydligen gjorda i Kina. Hihi;)

Till favoriterna hör Kyocera kniven. Den ligger så lätt i handen och skär så följsamt. Den kommer vi använda varje dag, det vill jag lova. En bra kniv är ett måste i matlagning. Det blir så mycket muttrande och svärord utan bra kniv.

Kanske du har har kökslådan full av knivar? Se över dem och vässa upp dem!Köks och hembutiker erbjuder knivvässning för cirka 50kr. (Billigare än att köpa en ny!) En kniv ska handeras som en kvinna; varsamt, ödmjukt och med förstånd. 

Funderar du på att köpa kniv? 
Jag kan verkligen varmt rekomendera Kyoceras keramiska kockknivar. Varje hack blir till glädje. Otroligt bra grejer.Så lätta och följsamma.


Nu ska jag laga till pasta och kantarellsås.
Vi ses!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar