tisdag 5 oktober 2010

Jag vill se snygg ut naken! Enkla recept ökad egoboost!

Det är ungefär det som vegologiskt står för Jag vill se snygg ut naken! Visst vore det underbart att kunna ta av sig kläderna utan att det vobblar över på vissa ställen och fettet dallar av ren upphetsning. Att kunna ha lampan tänd i sovrummet.

 Nu kommer recepten för att trivas naken med lampan tänd i sovrummet!
  - Doktorn ger recept på olika piller, pulver och tabletter för att må bättre. Mina recept är mycket bättre för kroppen och själen! Och lever du nyttigt och hälsosamt slipper du gå till doktorn för att få dina piller...

Ät föryngrande mat ( mycket frukt, bär, grönskaker, havregryn....) Livsmedelsverket rekomenderar 500gram fruk / grönt var dag.Kommer du upp till den nivån? Tips! Gör en småttie, enkelt sätt att få i dig mycket frukt på en gång.Se recept )

Tänk rätt - Man får det man fokuserar på,vilka tankar ger du dig själv? Tänk att du är vacker, underbar och se bra ut naken och vips kommer du att göra det. Du måste mena det du säger, inte kalla dig för fläskig valross den ena dagen och underbarast istan den andra.
Tips! Skriv Jag är vacker och underbar på din spegel och varje dag du ser det påminns du av dess innebörd. (Använd en penna som är avsedd att skriva på speglar/ fönster med, finns i pappershandeln)


Ta din DR! (Dagens Raska) - se till att röra på dig minst 30 minuter varje dag. Går att delas upp i 2x15 eller 3x10. Det gör inget om du går 32 minuter en dag.Låt inte DRen bli ett tvång och ännu ett måste. Försök få in daglig rörelse i din vardag, varje dag. Det ska kännas naturligt att hellre välja cykeln än bilen och se till att barnen hänger med. Se din DR som en investering i dig själv och din famlij. Enklaste recepetet på att se snygg ut naken. Faktiskt, det behövs inte mycket mer.

Lycka till! Trivs med din kropp och med dessa enkla tips vågar du visa dig naken.

Todiluuu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar