tisdag 9 november 2010

På bred front - Böda

Kanal 5s TV satsning Böda Camping visar svenskar i verkligheten sommaren 2010. Ett ur min synvinkel ett mycket trevligt program på alla sätt och vis. Verkligheten i Sverige 2010 - svenskar iklädda badkläder på semester på Öland. Ingen vacker syn!
Och det verkar inte var någon som har problem att visa sig med mer eller mindre kläder. Män utan tröja som skrockar och skrattar "öhöhöh... man har ju semester" Män som inte skäms av sig utan visar upp sina kroppar i mer eller mindre breda skick. 

Hur ser svenskarna ut egentligen? Med risk att vara elak, men hur jävla feta har vi svenskar gått och blivit egentligen? 

Det är inte i magen pondusen finns. Det är inte coolt att gå runt som en levande bomb som när som helst kan expoldera. Livsstilssjukdomarna ökar lavinartat, hjärt och kärlproblemen sjunker i åldrarna och helt plötsligt är det (tydligen) OK att vara fet. 

Jag skrattar gott fortfarande när jag tänker på förra veckans Böda när en kvinna kallar sin man för "världens bästa kock" han satte på fritösen med en knapptryckning, värmde kebabköttet (och troligtvis värmde en påse bea!)


Vill du se bra ut i baddräkten 2011? 
- Gör något litet varje dag. Gör inte felet att spara träningen till helgen och kör stenhårt.Som jag brukar säga Vilka är dina dagliga val? 
- Ät minst 4 färger per måltid. (konstgjorda färger räknas inte!)
- Ta din 30 minutare dagligen. Var ego tänk på dig själv och din hälsa.
- Träna 2 gånger i veckan, med en intensitet att du måste duscha och byta om.


Gör du dessa små enkla förändringar garanterar jag dig att du inte kommer att se ut som en häffaklump till sommaren 2011


Frågor på det tas tacksamt emot.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar