torsdag 20 januari 2011

Hermans chicken abessinia

Vi skrattar gott åt allt, Herman och jag. Särskilt skrattar vi åt dåliga kockar. Masterchef Sverige var igår toppen av skrattberget. Vi skrattar gärna åt frukt i mat, åt folk som tror sig kunna, åt plumpiga kommentarer.
Frukt i mat är oerhört kul, inspirerad av programmet kunde inte Herman hålla sig utan skrev snabbt mer receptet på 


Chicken Abessina, Kyckling med smak av Etiopien. - Görs på egen risk;)


Detta behöver du:
Mörk sirap
Russin
Malen kanel
Apelsiner i skivor
Mandariner i skivor
Banan i skivor
1 st kronfågel Deli
Vatten?


Massera in sirapen i kycklingen,lägg sedan allt i ett lerkrus i ugnen. Låt vara tills det är klart. Servera med ris. 
Den som vågar sig på rätten, får gärna skriva och säga hur den var!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar