fredag 18 februari 2011

Frukosttips!

Det händer att jag blir sjukt trött på smör och ost som pålägg på smörgåsen och gör därför mina egna "spreads" 
Spread är ett amerikanskt namn för bredbart smörgåspålägg och det är just vad det är. 
Mina spreads kan även användas som dippsåser till tillexempel grönsaksstavar. 


På bilden serveras att vitabönsspread.


Blötlägg torra storavitabönor i 8 timmar, koka i 2 timmar. (tills mjuka) 
Eller använd konservburks, det går nog lika bra:)


Mixa tillsammans med bladpersilja, olivolja och salt till en bredbarmassa.  Ta lite olja i taget, det är lättare att tillsätta mer än att ta bort så att säga. 
Serveringsförslag: groddade mungbönor och persilja


Gott tillsammans med kiwiochblåbärssmåttien.


Annars då; jo här händer det grejer. Herman har blivit erbjuden ett nytt jobb med flera spännande fördelar. Det är super kul för hans skull. Och det kräver ett visst fir!
Hejsvejs





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar