torsdag 17 februari 2011

Spenat/fetalassse

Detta är vår signaturrätt. Vi gör den alltid när det ska vara lite extra festligt.
Detta behöver du:
Spenat, lök, grönkål, lasseplattor, riven ost, fetaost
Och smör, mjöl och mjölk till beccan


Bryn lök mjuk, tillsätt spenaten och grönkålen. Krydda med salt, peppar, muskot. 
Becca: Smält smör,tillsätt mjöl och rör runt. Fortsätt med mjölken. Rör tills tjock. 
Varva spenatsåsen, med smulad fetaost och beccasåsen med plattorna tills du har fyllt den ugnsfast form.
Gräddtiden och ugnsvärmen varierar på vilken sorts plattor du har. Läs på paketet. 
Grädda, njut. Ät. Passar även till matlåda dagen efter. (godast då!)
Klart!




I dag ska jag ta mig till Cykelringen och se om de har någon skojs träningsutrustning.
Hej svejs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar