fredag 26 augusti 2011

tillverkningen sparrisquiche


Posted by PicasaEtt litet bildcollage från tillverkningsprocessen.


Från början: 1) kokt färsk sparris och kokta sojabönor väntar på nästa steg
2) bryner svamp, lök, squash
3) förberett med bröd och tomat som ska i fyllningen liten senare


4) Marinerade sojabönor. Riv ingefära, vitlök, gurkmeja, olja s & P  och blandade ihop. Lägg i kokta sojabönor och fint skuren salladslök.


Till sparrisquichen behöver du en äggstanning:


Vispa ihop 4 ägg, 1 burk kesella och 1 dl mjölk med kryddor. 
Lägg den brynta svamp och lökblandningen i en form, lägg över sparrisbitar, tomat och dygnsgamalt bröd.
Häll över äggstaningen och grädda i cirka 180grader i en timme, eller tills äggen stelnat. 


Hoppas att du hängde med i svängen. Fråga annars.


Servera quichen med de marinerade sojabönorna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar