Ett litet bildcollage från tillverkningsprocessen.
Från början: 1) kokt färsk sparris och kokta sojabönor väntar på nästa steg
2) bryner svamp, lök, squash
3) förberett med bröd och tomat som ska i fyllningen liten senare
4) Marinerade sojabönor. Riv ingefära, vitlök, gurkmeja, olja s & P och blandade ihop. Lägg i kokta sojabönor och fint skuren salladslök.
Till sparrisquichen behöver du en äggstanning:
Vispa ihop 4 ägg, 1 burk kesella och 1 dl mjölk med kryddor.
Lägg den brynta svamp och lökblandningen i en form, lägg över sparrisbitar, tomat och dygnsgamalt bröd.
Häll över äggstaningen och grädda i cirka 180grader i en timme, eller tills äggen stelnat.
Hoppas att du hängde med i svängen. Fråga annars.
Servera quichen med de marinerade sojabönorna.
Från början: 1) kokt färsk sparris och kokta sojabönor väntar på nästa steg
2) bryner svamp, lök, squash
3) förberett med bröd och tomat som ska i fyllningen liten senare
4) Marinerade sojabönor. Riv ingefära, vitlök, gurkmeja, olja s & P och blandade ihop. Lägg i kokta sojabönor och fint skuren salladslök.
Till sparrisquichen behöver du en äggstanning:
Vispa ihop 4 ägg, 1 burk kesella och 1 dl mjölk med kryddor.
Lägg den brynta svamp och lökblandningen i en form, lägg över sparrisbitar, tomat och dygnsgamalt bröd.
Häll över äggstaningen och grädda i cirka 180grader i en timme, eller tills äggen stelnat.
Hoppas att du hängde med i svängen. Fråga annars.
Servera quichen med de marinerade sojabönorna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar