tisdag 2 augusti 2011

Picnicmaten

vad har du packat i matsäcken?

potatissallad med pakshoydressing
Recept se sedan

solrosbollarna, mycket nöjd.  Recept, se nedan
Gör din egen favorit på potatissallad, vi hade potatis, fetaost, storavita, paprika, oliver, sallad. 
Dressingen: Riv ner pakchoyen i matberedaren och byt sedan till knivbladet, lägg ner naturella solroskärnor och mixa. Tillsätt rapsolja tills det blir en dressing. 


Solrosbollarna: Mixa 1 dl solroskärnor, naturella med 6 soltorkadetomater. Rulla till bollar. Torka i ugnen på lägsta temperatur. Mina bollar var rätt små, så de torkade på 1 timme. 
Receptet ger 16 små bollar. Det var rawfoodbollar och passar dig som vill ha något "istället för kött" Varför inte på julbordet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar